Til leseforslag
Omslag: "Den magiske hagen" av Kelly Bowen

Voksne

Den magiske hagen

Kelly Bowen

Historiske fortellinger RomanerHemmeligheter Søstre Rouen (Frankrike)
Bestill

Anbefaling

Historisk roman med spenning, kjærlighet og dramatikk.

Kelly Bowen skriver utrolig virkelighetsnært om krigens dramatikk, om alle skjebnene, og om alle vanskelige valg som måtte tas. Romanens siste kapitler er så spennende at vi leser med hendene foran øynene og med hjertet i halsen. Vi kan rett og slett ikke bla fort nok for å se hvordan Stasia og Nicolas' historie ender.

Den magiske hagen anbefales varmt til alle som liker historiske romaner med mye spenning, kjærlighet og dramatikk – og til alle som vil drømme seg litt bort i en fantastisk vakker, bortgjemt slottshage i Frankrike!

Om boken

1940: Stasia har alltid likt seg på den idylliske franske landsbygda, hvor hun tilbragte alle sommerferier som barn. Her lekte hun i hagen rundt et gammelt slott og ble inspirert til å tegne og skrive spennende eventyr. I den bortgjemte hagen traff hun også Alexandre. Men før forholdet deres rakk å utvikle seg, brøt krigen ut ... 2019: Søstrene Isabelle og Emilie vokste opp med de eventyrlige fortellingene som oldemoren Stasia skrev som barn. Når de begynner å utforske slottet og den magiske hagen som Stasia beskrev så levende, forstår de at hagen spilte en avgjørende rolle under andre verdenskrig, og at den har en mørk historie å fortelle.

Kontakt

Lund Kommune
Ansvarlig redaktør: Ida Sofie Hamre Halvorsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content